X Factor

Intervju za OK! magazin

Autor: Lazar / 4. 08. 2012. Intervju za OK! magazin

Britni je kao deo promocije X Factor-a uradila intervju za OK! magazin. Govorila je o svom stilu suđenja i priznala da može nekad delovati grubo, ali je ipak pre svega iskrena.

Nije neobično za slavnu ličnost da bude blagoslovena sa devet života kao mačka, ali Britney Spears mora da uvija svoje brke i prede sa zadovoljstvom jer je njenoj poslednjoj reinkarnaciji dat novi život. Ipak, njena uloga u The X Factor USA nije prošla bez drame koja često prati pop princezu.

Naravno spominju i komentar njenog kolege Sajmona: „Oduvek sam pričao da je jedna osoba koju zaista želim da dovedem u emisiju je Britney, jer sam fasciniran njom kao osobom i pop zvezdom. Ona je zaista, zaista dobar sudija. I ona je dosta stora, kao što ćete već saznati.“

I ovde možete pročitati ceo intervju na srpskom jeziku:

OK!: Pre nego što si uspela, sigurno si prošla kroz dosta audicija i suočila se sa dosta kritika. Da li ti je pomoglo ili te je samo povredilo u tom momentu?

Britney: Ja mislim da u ovoj industriji ima dosta audicija na koje moraš da ideš. Ima dosta onih koje dobiješ, ali i onih koje ne dobiješ. Smatram da je to samo način na koji funkcioniše industrija i moraš da učiš iz toga.

OK!: Dakle kada si počinjala, kako si se nosila sa teškim kritikama?

Britney: Prosto ih ignorišeš.

OK!: Fanovi vrište na pomen tvog imena na audicijama X Factor-a i imaš ljude koji žele da gledaju emisiju kako bi te videli. Ali zašto želiš ovo da uradiš za svoju karijeru?

Britney: Pa, ja iza sebe imam 8 turneja. Već neko vreme sam u muzičkoj industriji. Osećam da sam u mogućnosti da budem u emisiji u kojoj možeš da pomogneš ljudima u ostvarivanju svojih snova  i to je meni veoma zanimljivo. Dosta je drugačije od svega što sam radila do sada.

OK!: Da li misliš da će ti pomoći u prodaji albuma?

Britney: To nije moja namera. Već je to zbog činjenice da volim ovaj šou.

OK!: Šta si naučila u ovom X Factor iskustvu?

Britney: Mislim da je ova emisija bila veoma dobra za mene jer sam bila u mogućnosti da pomognem ovim novim talentima da ostvare svoje snove. Mogu se poistovetiti sa njima jer sam i ja počela veoma mlada da se bavim ovim poslom. Poznajem osnovu i dubinu onoga kroz šta moraš da prođeš kako bi ostvario svoje snove i radio ovo. Tako da je mogućnost da radim ovo bila, ako ništa, odlično iskustvo za mene.

OK!:Kada čujemo kako si stroga ali pravedna, da li je to zato što si i dalje u ovom poslu i možda ocenjuješ neke od budućih konkurenata?

Britney: To je nekako samo bazirano na tome ko sam ja i mom svakodnevnom životu. Ja sam samo veoma iskrena osoba.

OK!: Koja je tvoja omiljena vrsta muzike?

Britney: Ja sam zapravo veoma veliki fan hip hopa. Ne znam definiciju, kao pravilan način repovanja, jer ja ne repujem, ali ga cenim i takođe volim kabare muziku. Volim bendove.

OK!: Da li su emisije kao The X Factor USA više posvećene sudijama nego pevačima?

Britney: Mislim da su o talentu, definitivno.

Izvor: OK! Magazine

Hm… ako je moguće čitati između redova, deluje kao da je Britni veoma svesna činjenice da će joj emisija dosta pomoći u karijeri i promeni imidža „devojke iz komšiluka“. Plus – „Volim bendove.“ ?!?! Možda će Brit biti mentor grupama? Šta vi mislite?

 

Ostavi komentar!