Foto

Glee: Britney 2.0 (UPDATE!)

Autor: Lazar / 21. 08. 2012. Glee: Britney 2.0 (UPDATE!)

Glumica Lea Michele koja je u prvoj epizodi posvećenoj kraljici popa Britney Spears u tinejdžerskoj seriji Glee nastupala sa …Baby One More Time, postavila je na Twitteru fotografije sa snimanja nove tribute epizode.

Oh baby baby…

 

It’s Britney, b#*ch!

Nova tribute epizoda bi trebala da bude nešto seksipilnija od predhodne sa pesmama kao što su Gimme More, Hold It Against Me i Circus. Set lista još uvek nije potvrđena, jedino što znamo je da se Britney ovaj put neće pojaviti u epizodi.

Šta vi mislite, koje pesme bi trebale da se pojave u novoj epizodi? Odgovorite u komentarima i na našem forumu.

UPDATE: Zvanično je potvrđeno da će se epizoda zvati Britney 2.0a pored Gimme More kao već potvrđene pesme, pronaći će se i verzija Oops!… I Did It Again u izvođenju Rachel Berry (Lea Michelle – fotografije u okviru vesti – očekuje se veoma seksipilan nastup!) i Everytime u izvođenju Brittany S. Pierce (Heather Morris). Takođe, potvrđeno je da će jedna od pesama biti i mash-up, a izvešće je novi glumački par ove serije – Jacob Artist i Melissa Benoist.

Pored ove tri pesme, očekuje se i da će Kate Hudson, koja je dobila ulogu u četvrtoj sezoni, otpevati jedan od hitova Britney Spears.

Ostavi komentar!