Svaki publicitet je dobar, pa i onaj negativan – pretpostavljamo da se ovim vodio i Sajmon Kauel, kada je za sudije Iks faktora izabrao Demi Lovato i Britni Spirs.

Džon Ledžend osudio je odluku Kauela da ove dve pevačice uvrsti među sudije. “Jako je interesantno što su njih dve sudije. Biće interesantno gledati. Nemam puno toga za reći u ovom slučaju. Zanimljivo je kada ljudi koji nisu zapravo pevači ocenjuju nečije pevanje,” napisao je Džon na Tviteru, nakon čega je usledila gomila negativnih kometara na njegov račun.

“Nisam se obraćao Demi. Njen glas nikada nisam čuo,” završio je on. Džon je sudija u muzičkom takmičenju Dueti, koje se emituje na televiziji NBC, a u kome učestvuje i Keli Klarkson, koja je pohvalila obe pevačica.

“Veliki sam fan i Britni i Demi. Obe su veoma slatke. Očigledno je da su one izvođači kakvi su potrebni ovom šou programu.” Sa njenim mišljenje se slaže i Robin Tik. “Znate da Britni briljira u svemu što uradi. Demi je divna mlada dana i mislim da će obe učiniti ovaj šou zabavnijim za gledanje.”