Ako je suuditi po fotografijama koje su u proteklih nekoliko dana postavljali Britni i njen tim na skoro svim socijalnim mrežama, reklama za Fantasy Twist je inspirisana drevnim Egiptom i jednom od najmoćnijih žena u istoriji – Kleopatrom.

Ovo nije prvi put da Britni vidimo u zlatnom egipatskom kostimu. Na Femme Fatale turneji je oduševila publiku sa jednim od najmoćnijih nastupa sa setliste uz pesmu Gimme More. Britni kao zanosna plava egipatska kraljica je jedna od naših najvećih fantazija, ali na svu sreću za razliku od Twister Dance reklame, ovaj put nećemo morati da čekamo skoro tri meseca da vidimo reklamu. Najvaljen datum za puštanje parfema u prodaju je početak septembra, te reklamu možemo očekivati već krajem ovog meseca!

Ali poslednji trač koji kruži je da je u reklamnom spotu korišćen duet sa mladom Sabi – (Drop Dead) Beautiful, ali takođe i da će nastup na X Factor-u koji svi željno priželjkuju biti upravo za tu pesmu. Možda su ti tračevi samo započeti jer je Britni već nastupala kao egipatska zavodnica uz tu pesmu na svojoj poslednjoj turneji.

Bilo kako bilo, pripremite se jer ova višemesečna pauza se uskoro završava! The Bitch is back!

[pro-player width=’500′ height=’253′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=RhLQYxBbkeo[/pro-player]

loading...