Autor: Lazar Objavljeno:2 years sati

Britney peva “Drop dead Beautiful” u X Factoru!

Britney peva “Drop dead Beautiful” u X Factoru!

Ako je suuditi po fotografijama koje su u proteklih nekoliko dana postavljali Britni i njen tim na skoro svim socijalnim mrežama, reklama za Fantasy Twist je inspirisana drevnim Egiptom i jednom od najmoćnijih žena u istoriji – Kleopatrom.

Ovo nije prvi put da Britni vidimo u zlatnom egipatskom kostimu. Na Femme Fatale turneji je oduševila publiku sa jednim od najmoćnijih nastupa sa setliste uz pesmu Gimme More. Britni kao zanosna plava egipatska kraljica je jedna od naših najvećih fantazija, ali na svu sreću za razliku od Twister Dance reklame, ovaj put nećemo morati da čekamo skoro tri meseca da vidimo reklamu. Najvaljen datum za puštanje parfema u prodaju je početak septembra, te reklamu možemo očekivati već krajem ovog meseca!

Ali poslednji trač koji kruži je da je u reklamnom spotu korišćen duet sa mladom Sabi - (Drop Dead) Beautiful, ali takođe i da će nastup na X Factor-u koji svi željno priželjkuju biti upravo za tu pesmu. Možda su ti tračevi samo započeti jer je Britni već nastupala kao egipatska zavodnica uz tu pesmu na svojoj poslednjoj turneji.

Bilo kako bilo, pripremite se jer ova višemesečna pauza se uskoro završava! The Bitch is back!

[pro-player width='500' height='253' type='video']http://www.youtube.com/watch?v=RhLQYxBbkeo[/pro-player]

Šta vi kažete? Ostavite komentar!Britney Fatale u 11/08/2012

zašto vi stalno pišete britney se vrača, The Bitch is back! i takve gluposti, ona je tu i nikad nije otišla, članak vam je odličan i zanimljiv ali malo previše ističete da se britney vrača ;))lazar u 11/08/2012

Britni se vraća u smislu da ćemo je češće viđati nego u prethodnih nekoliko meseci.marrecar u 11/08/2012

Ne daj Boze da DDB bude singl… Mislim, ne bih voleo da ta pesma bude singl, mislim da je ocigledno bolji izbor Inside out. Al’ sta god da bude, pa cak i neka nova pesma, samo da nas spasi ove muzicke suse…Najnovije vesti

Lajkujte nas na
facebooku

Pratite nas na
twitteru
Britney Serbia
@BritneyRS